Svart_relations_logga_liten_mindre

Relation hälsar Therese ”Tesan” Sörensson varmt välkommen till teamet! 

Här kommer lite mer info kring Tesan för dig som är nyfiken. 

Hej Tesan och välkommen till Relation! Hur kommer det sig att du hamnade hos oss?
– Jag har sen länge varit nyfiken på Relation och det fina arbete de gör. När jag blev kontaktad av en rekryteringsfirma, som ville berätta om tjänsten som skulle tillsättas, så blev jag extra nyfiken. På den vägen är det, och nu är jag här. Det känns jätteroligt!

Vad ser du mest framemot? 
– Att få vara ned och utveckla arbetet med aktiviteten "Uppsala tar ansvar” tillsammans med mina kollegor och våra medlemmar. Det är så otroligt mycket vi kan göra i arbetet med hållbarhet och att engagera så många som möjligt känns viktigt.
 
Berätta lite om din bakgrund. Vad hittade du på innan du hamnade hos oss på Relation?
– Jag kommer senast från det Uppsalabaserade modeföretaget House of Lola, där jag har varit ansvarig för försäljningen i Sverige. Dessförinnan jobbade jag många år inom Actic/Nautilus som ansvarig för försäljningen riktad mot företag, regionchef och platschef, det senare bland annat på Centralbadet här i Uppsala. 

Vad tycker du om att göra på fritiden?
– Egen träning och idrott har alltid varit en viktig del av min fritid. Att få vara med familjen och barnen på deras olika idrottsaktiviteter är det bästa jag vet.

Vilket är ditt roligaste möte? 
– Jag har väldigt svårt att säga vilket som varit roligast. Jag tycker att alla slags möten är roliga. Jag är intresserad av människor helt enkelt. Den bästa känslan är när man har gått in i ett möte med en person som varit skeptisk, som efter mötet blivit positivt engagerad.
 
Varmt välkommen in i gänget Tesan! Vill du kontakta Tesan hittar du hennes kontaktinformation på hemsidan under kontakt.

-