Svart_relations_logga_liten_mindre

Relations Anders Melldén tipsar:

Snyggt & nytt på svenska

Börja värma upp redan nu inför sommarens musikhändelse nummer ett – Queens of Pop i Botaniska trädgården den 3 augusti – med Molly Sandéns nya platta Större.

Skönt fredagsgung i köket får man med Molly Sandéns nyligen släppta platta Större. Efter några svängar på engelska och på melodifestivalscenen är detta något helt annat. Vackert, starkt och modernt på svenska.
– Alla låtar är skrivna under ett enda år. På den tiden har jag gått igenom allt, botten och toppen. Vissa känslor på skivan ska man kanske inte analysera för mycket, en arg låt betyder inte att jag är sådär arg. Inte längre i alla fall, säger hon själv.
 
På skivan samarbetar Molly Sandén bland annat med artister och låtskrivare som Newkid, Leslie Tay, Victor Thell och Maria Smith från Smith & Thell. Den 3 augusti är Molly Sandén en av artisterna under endagsfestivalen Queens of Pop i Uppsala

Lyssna här!

I glaset har jag ett glas chardonnay, gärna från Bourgogne