Svart_relations_logga_liten_mindre

Ingenting säljer en produkt, tjänst eller idé bättre än goda relationer. Därför finns Relation – ett affärsnätverk dit såväl näringsliv, kommuner och landsting som myndigheter, kyrka, idrott och kultur är välkomna att skapa, underhålla och utveckla sina affärsmässiga relationer. 
 

Relation skiljer sig från andra affärsnätverk genom att själva mötesplatsen alltid står i centrum. Det är när vi mår bra och har roligt tillsammans som vi öppnar upp oss för nya möjligheter och nya relationer. Relation ser därför alltid till att skapa spännande och trivsamma mötesplatser som du faktiskt vill gå på.

Det händer något när människor möts!

Relation Magic 
26 april @Katalin.

Välkommen till Relation Magic, en exklusiv eftermiddag med inspiration och magi unik för våra medlemmar.
LÄS MER 

Nya tankar
30 maj 


Nya tankar är en mingelaktivitet där vi lyfter aktuella, lokala och inspirerande personligheter. Denna gång bjuder Coor in till restaurang Hubben i Science Park.

Nya tankar
30 augusti 


Nya tankar är en mingelaktivitet där vi lyfter aktuella, lokala och inspirerande personligheter. 

Relation 20 år
 6 September

Under planering. Mer info om innehållet kommer inom kort. 

Relationsbåten E18 
 18-19 oktober

 

Relationsdagen 
 13 November

Nu är Mark Levengood klar som programledare till Uppsala Tar Ansvar. Mer info om innehållet kommer inom kort. 

Tidningen Relation

Relation startades 1999 som en papperstidning om människorna bakom det som händer i vår region. Idag – nästan 20 år senare – har förutsättningarna förändrats – och vi med dem. Under 2018 kommer du därför att märka skillnader, framförallt i vår kommunikation.

Papperstidningen kommer nu bara ut två gånger, den 20 mars och en gång i höst. Istället ökar redaktionen närvaron på nätet med artiklar, filmade intervjuer, och kul och smakfulla tips till fredagsmyset.

Senaste filmerna från Relation

Senaste nyheterna från Relation

Arne Mattisson lagar god och tjusig mat för tusentals instagramföljare. Här kommer ett utvalt recept för Relations läsare att njuta av till fredagsmyset.

Piccata Milanese på kyckling med tomatsås
4 portioner


 

Ingredienser
4 kycklingbröstfiléer
3 dl pankoströbröd
2 dl vetemjöl

Läs hela inlägget »

Idag, den 6 april, släpps lite goda nyheter på Systembolaget. Här kommer ett vitt och ett rött tips som du hittar i butik.
Guitian Godello Sobre Lias 2016 (nr 91252, 169 kr) är ett vitt vin från Valdeorras i nordvästra Spanien. Godello är druvsorten och vinet har lagrats fyra månader på jästfällningen, en vanlig teknik för att ge extra smakrikedom. Goda smaker av honung, apelsin och kryddighet passar stekt fisk eller en grillad kyckling.
Château Pégau Maclura 2015 (nr 92147, 126 kr) är ett generöst rött vin från södra Rhônedalen gjort av en traditionell druvblandning; grenache, syrah, mourvedre och cinsault. Saftig fruktighet, mörka körsbär, nypon och viol finns bland smakerna som matchar fredagsentrecoten.


 

Läs hela inlägget »

Nu på torsdag bjuds Relations medlemmar på en exklusiv eftermiddag med inspiration och magi. Huvudföreläsaren Kevin Spencer är en amerikansk trollkonstnär som använder magi både för att rehabilitera och för att lyfta barn och ungdomars självkänsla.

Kevin Spencers rehabiliteringsverktyg är magi, något som har fått enorm respons i USA där speciellt barn med autism har påverkats positivt. I samband med Uppsala Magic & Comedy den 26 april kommer Kevin till Uppsala för att föreläsa om sitt arbete för personal på Akademiska Barnsjukhuset. Dessutom får Relations medlemmar en unik egen föreläsning. 

Vi fick tag på honom mitt under hans ständigt pågående världsturné, strax innan ankomst till Uppsala.

Läs hela inlägget »

Text: Kristina Tivemo Foto: Thomas Henley

The Uppsala English Bookshop kan numer titulera sig världens bästa bokhandel 2018. Det står klart sedan de tilldelats priset av engelska förläggarföreningen och London Book Fair vid en gala utanför London.

Utmärkelsen delades ut för tredje året, i fjol vann The Shakespeare & Company i Paris, och i år stod finalen i kategorin för internationella utmärkelser mellan Uppsalabutiken, rumänska Carturesti och Timbooktoo i Gambia.

Läs hela inlägget »

Våra nätverk