Svart_relations_logga_liten_mindre

Hem  |  Anmälan | Kontakt

Nu uppgraderar vi dig till Relation 2.0!

Välkommen till Relations nya och egna tankar den 25 oktober i samarbete med Elite Hotel Academia.

Som vi har längtat! Och äntligen ska vi få presentera vårt nya koncept som vi kallar Relation 2.0. Vi vill berätta för er alla varför vi uppgraderar och så klart vad det innebär för Relations befintliga och kommande medlemmar.

Under eftermiddagen/kvällen kommer du också att få möta Therese Albrechtson, entreprenör, författare, föreläsare och vår samarbetspartner under 2019. På plats möter du även Maja Larsson, graphic recorder, som under kvällen förstärker det som kommuniceras genom unika illustrationer. Du träffar även Malin och hennes team på Elite Hotel Academia som kommer att vara en av våra huvudpartners under nästa år, och arenan där mycket roligt kommer att hända för att skapa den optimala mötesplatsen.

Här erbjuds som vanligt goda mingelmöjligheter och till minst lika gott kaffe och eftermiddagsfika.

Vi avrundar eftermiddagen med en avslappnad After work och underhållning. Här kommer du att ges möjlighet att köpa mat och dryck till specialpris.

Det här får du bara INTE missa!

Therese Albrechtson
Therese Albrechtson

Detta är en mingelaktivitet för dig som är medlem i Relation. Medlemmar kan anmäla så många som man har medlemsplatser.Aktiviteten ingår i medlemskapet. Begränsat antal platser.

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.