Svart_relations_logga_liten_mindre

Hem  | Program  |  Seminarier  |  Anmälan  |  Medverkande  |  Kontakt  

13 November
Uppsala Tar Ansvar - Trygghet och hälsa

Tisdagen den 13 november är det äntligen dags för Uppsala Tar Ansvar – en dag fylld av inspiration och möten som kan göra Uppsala till en ännu bättre stad.

Aktivitetens syfte är att skapa medvetenhet om hur man som företag/organisation, oavsett storlek, kan ta ett större hållbarhetsansvar. Samt för att du som företagare, och privatperson, ska få konkreta råd kring hur du kan agera för att skapa ett bättre samhälle att leva och verka i. Årets tema är Trygghet och hälsa. Vi kommer även belysa miljömässigt, socialt och ekonomiskt ansvarstagande.

Medverkande

David Eberhard
Överläkaren i psykiatri David Eberhard föreläser humoristiskt, tankeväckande och ibland en smula provocerande om allt från ledarskap, valfrihetsstress och kränkta trygghetsnarkomaner till att våga uppfostra dina barn.

Mark Levengood
”En stor del av mitt arbete inom såväl TV, radio, scen och böcker har handlat just om vilka möjligheter vi har att förändras som vuxna människor, och hur viktigt det är att den processen äger rum. Vår samtid ställer hårda krav på oss, men bjuder också på väldigt många nya typer av möjligheter för den som vågar anta utmaningen.”

 

Locker room talk
Locker Room Talk Sverige är en ideell organisation som arbetar med jämställdhet och schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet i ett förebyggande syfte. Det gör de genom att bland annat utbilda killar 10-14 år i deras omklädningsrum inom idrotts-föreningar och skolor med hjälp av Locker Room Talk-metoden. De driver också opinion för att sudda ut påhittade regler i samhället. Målet är ett jämställt samhälle där alla människor kan känna sig trygga och välkomna för den man är. De vill särskilt engagera och möta killar i jämställdshetsarbetet och lägga grunden för ett samhälle där en man kan vara på flera olika sätt.

Avslutande huvudtalare är preliminärbokad. Namn presenteras i augusti.
 

Program

08.00 - 15.00     Under planering
 

Hitta hit

Uppsala Konsert & Kongress
VAKSALA TORG 1, 753 31 Uppsala

Huvudpartners

Mediapartner