Svart_relations_logga_liten_mindre

Hem  | Program och seminarier  |  Anmälan  |  Medverkande  |  Kontakt   M

På Relationsdagen Uppsala Växer möter du

Värd: Besqab Värd: Besqab

Stefan Hyttfors är futurist, författare och global föreläsare med fokus på teknologi, ekonomi, beteendeförändringar och framtidens ledarskap. Två gånger har han fått utmärkelsen Årets Talare. 

Om Föreläsningen: Antalet människor med tillgång till internet dubbleras det kommande decenniet och mjukvara förändrar det mesta i världen som vi känner den. Vi programmerar om oss själva biologiskt, vi manipulerar materia på atomnivå och vi skapar artificiell intelligens som ska överträffa människans. I en inte alltför avlägsen framtid ser behovet av mänsklig kompetens och arbetskraft väldigt annorlunda ut och många av de företag och varumärken vi pratar om på bara tio års sikt är inte ens startade idag. Vi befinner oss i början på början av en helt ny era där digitalisering öppnar upp för en mera effektiv resursfördelning, där stora företag slås ut av snabba, där nätverk vinner över hierarkier. Tekniken gör det möjligt att läsa enorma problem men den viktigaste frågan kanske inte handlar om teknik, den viktigaste frågan kanske handlar om människan. Vilka problem vill vi lösa, hur ser vår vision ut?

Värd: Sandvik Coromant Värd: Sandvik Coromant

Historien om Andra Farhad är på sätt och vis en askungesaga. Uppvuxen i förorten Fittja där vardagen omgavs av arbetslöshet och kriminalitet vägrade hon att bli en siffra i statistiken. Istället googlade hon orden ”Hur blir jag rik” och kom i kontakt med börsen för första gången. Några år senare har hon gjort en kometkarriär på finanshimlen, utsetts till en av Sveriges 101 supertalanger och fått ta emot pris av kungen.

Värd: Riksbyggen Värd: Riksbyggen

Milad Mohammadi inspirerar och utmanar sina lyssnare genom sina ämnen mångfald, integration, utanförskap och ungdomsfrågor utifrån sitt eget unika perspektiv. Med sin egen bakgrund och erfarenhet ger han exempel på hur verkligheten kan se ut och kryddar detta med värme och humor. Vi känner igen
oss, vi skrattar, vi rörs till tårar. Publiken avslutar med att ställa sig upp i en lång applåderande hyllning. Hans story är ett levande exempel på möjligheterna med livet.

22 år gammal blev han en av Sveriges yngsta jurister och statsvetare med en dubbelexamen. 24 år gammal blev han en av nordens största talare och föreläsare. 27 år gammal startade han sin första grundskola i ett av Sveriges mest segregerade områden, med framgångsrika resultat.

Karin Adelsköld föddes 1973 i Kisa, Östergötland, flyttade sen till Hultsfred och bor numer i Stockholm med sina två barn. Hon är teknikjournalist, ståuppkomiker, entreprenör, författare och en av landets mest populära föreläsare.

Förutom att hon blivit utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld och vald till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan har hon de senaste åren varit ambassadör för kvinnors företagande för Tillväxtverkets räkning, medverkat i Teknikdelegationen, startat PMS-förbundet, turnerat med standup comedy och programlett konsumentprogrammet Plus i SVT bland annat.

Huvudpartners 

Partners och utställare

AB Sandvik Coromant
Akademikliniken 
Aleris Specialist och Primärvård Uppsala
Arcona
Assemblin El 
Atrium Ljungberg
AVARN Security
Bona Postulata
Bylero
Castellum 
Clarion Hotel Gillet
Ekeby Städ
Fagerudd Konferens
Gropen Extreme

Handelsbanken
HMB Construction
House of Lola
Högbo Brukshotell 
Ihus 
Ikano Bostad 
IKEA Business 
Ip-Only
Kaffeknappen 
KPH 
KPMG 
Lindvalls Kaffe
Poolia
Qnister

Region Uppsala
Returpappercentralen
Riksbyggen 
Scenteknik 
Siemens 
Skolfastigheter 
Svenska Kyrkans Internationella arbete
Tierps kommun 
Tierpsbyggen
Triller mat & bröd
Ung Företagsamhet i Uppsala Län
Uppsala Kommun
Vattenfall
Åke Sundvall