Svart_relations_logga_liten_mindre

Det här är Mötesplats Relation

Mötesplats Relation är Uppsalas största affärsnätverk. Ett gränslöst nätverk för beslutsfattare i Uppsala län, med cirka 530 medlemmar fördelat på 320 företag och organisationer. Som medlem är du med och skapar Sveriges bästa mötesplatser som kryddas med inspirerande toppföreläsare.

Ingenting säljer en produkt, tjänst eller idé bättre än goda relationer. Därför finns Relation – ett affärsnätverk dit såväl näringsliv, kommuner och landsting som myndigheter, kyrka, idrott och kultur är välkomna att skapa, underhålla och utveckla sina affärsmässiga relationer. 

Relation skiljer sig från andra affärsnätverk genom att själva mötesplatsen alltid står i centrum. Det är när vi mår bra och har roligt tillsammans som vi öppnar upp oss för nya möjligheter och nya relationer. Relation ser därför alltid till att skapa spännande och trivsamma mötesplatser som du faktiskt vill gå på.

 

Kalendarium 2018

8 februari
Relationsdagen Prestation

28 mars 
Relationsdagen Uppsala växer

26 april
Relation Magic

30 maj
Nya Tankar
 

30 augusti

Nya Tankar

6 September
Relation 20 år

25 oktober
Nya Tankar

13 november
Relationsdagen Uppsala Tar Ansvar

Vad ingår i medlemskapet?

►   Tillgång till minst åtta mötesplatser per år

►    Förmånliga priser på nätverksresor (kryssningar, skidresor etc)

►    Rabatt på annonser i tidningen Relation

►    Prenumeration på tidningen Relation (2 nr/år)

►    Relations nyhetsbrev

►    Relations medlemsservice – hjälper dig med bokning och om du har några särskilda önskemål eller frågor

Vad kostar en plats i nätverket?

Priset för en plats i Relation är 15 000 kr ex moms per 12 månader.
Frekvensrabatt ges vid 3, 5 och 10 platser.
Medlemskapet är inte personligt.

Vill du veta mer?

Vad ger det dig och ditt företag att vara med i Relation?

► Synlighet för dig och ditt företag

► Mingel, mat, dryck och underhållning

► 530 medlemmar = 530 potentiella kontakter för dig

► Ny kunskap, nya idéer & inspiration av föreläsare i världsklass

► Massor med glädje!

Så får du ut det mesta av ditt medlemskap:

Ta dig tid och ta varje tillfälle som ges att delta i Relations mötesplatser! Ditt nätverk ger dig kompetensutveckling, utrymme för reflektion och egentid. Nätverk kan ta tid men kan också vara en av de viktigaste faktorerna för din karriär. Spara tid genom att ha en strategi för ditt nätverkande.
 

Se ditt medlemskap i nätverket som långsiktigt. Se varje deltagande på Relations mötesplatser som en investering, inte en tidstjuv eller kostnad, och ha inte bråttom! Det tar tid att bygga upp de i slutänden så värdefulla personliga kontakterna.
 

Våga gå utanför din comfort zone! Går du oftast på mingel och nätverksträffar med en kollega? Blir det oftast att ni står och hänger tillsammans? Kolla in deltagarlistan som alltid finns på Relations hemsida innan minglet. Bestäm dig för vem eller vilka du skulle vilja prata med och varför. Ta kontakt!
De du känner bäst i ditt nätverk har ju troligen liknande kontakter och syn på saker som du. Underskatta därför inte de personer som finns i ditt nätverks periferi som antagligen har andra kontakter och kan vidga ditt eget nätverk eller öppna upp för nya affärsmöjligheter.
 

Fortsätt nätverka på nätet! Relation har en sluten grupp på LinkedIn dit vi bjudit in samtliga våra medlemmar.
Där kan du se vilka som är med i nätverket och deras titlar. Lägg till de kontakter du önskar. I LinkedIn-gruppen har vi ofta diskussioner om intressanta och aktuella ämnen.

 

Hör jättegärna av dig till oss! Vi kan våra medlemmar och hjälper dig om du tex. behöver komma i kontakt med någon person i en speciell bransch.