Svart_relations_logga_liten_mindre
loading...

Relation E18

Vill du träffa företagare utanför Uppsalaområdet? Relation E18 är ett mindre och personligt affärsnätverk som finns till för dig som vill träffa företagare kring områden som Enköping, Bålsta, Upplands-Bro och Västerås.

Som medlem i Relation E18 har du full tillgång till Mötesplats Relations alla event och mötesplatser. På de större mötesplatserna som exempelvis Relationsdagen Uppsala Växer, och Uppsala Tar Ansvar har Relation E18 integrerade träffar i form av frukostar, luncher eller specifika programpunkter som enbart är anordnade för medlemmarna i Relation E18. Dessutom har du som är medlem i Relation E18 ett flertal egna träffar och mötesplatser under året.
 

Relationsbåten E18, 18-19 oktober

Går det att förena nytta och nöje?

Såklart det går, vi skulle till och med vilja påstå att det är en nödvändighet. Det är när vi mår bra som vi presterar på topp, det är när vi har kul tillsammans som vi skapar livslånga relationer, och det är i princip omöjligt att ta in kunskap och inspiration när vi är på dåligt humör. Relationsbåten föddes som en tokig idé 2005. Att samla en stor mängd beslutsfattare på ett och samma ställe är alltid en utmaning, att välja en plats du inte kan lämna blir ännu mer intressant. Efter 
ett antal lyckade Relationsbåtar kan vi konstatera att när vi umgås med människor vi inte känner och tror att vi har nytta av, så märker vi att vi att det är just det vi har nytta av. Det händer något när människor möts. Läs mer här.

Mingelbilder

Kalendarium

24 JAN
Uppstart! After Work på Hotell Park Astoria Enköping

8 FEB
Relationsdagen: Prestation
I samarbete med Uppsala Idrottsgala
Plats: IFU Arena

28 MAR
Relationsdagen:
Uppsala Växer

Plats: Uppsala Konsert & Kongress

9 APR
Favorit i repris! inspirationslunch hos Folkesson föreläsare, Pär Johansson från ”Glada Hudik”.

14 JUN
Sommaravslutning
Friiberghs Herrgård

6 SEP
Relation 20 år - läs mer
Plats: Flustret

18-19 OKT
Relationsbåten E18 - läs mer

13 NOV
Relationsdagen:
Uppsala 
Tar Ansvar
Plats: Uppsala Konsert & Kongress

27 Nov
Julavslutning
Julbord på Haga Slott 

Samarbetspartners Relation E18:

Jag vill veta mer om Relation E18!