Svart_relations_logga_liten_mindre

Relation Executive

Relation Executive är ett nätverk exklusivt för dig som är vd, ägare eller högsta chef på orten. I dagsläget är Relation Executive en grupp med ca 40 personer där det erbjuds 7 enskilda träffar per år. Förutom att man får träffa varandra fyller vi också mötesplatserna med kunskapsberikande innehåll.

 

2018 samarbete med Academy of Excellence

Under 2018 kommer Relation Executive att erbjuda ledarskapsutbildning i samarbete med Academy of Excellence fördelat på fem tillfällen under året. Academy of Excellence är Sveriges främsta tillväxtprogram för företag som vill växa och utvecklas. De vänder sig till dig som är chef eller företagsledare och med en ambition att växa både som individ och med din organisation eller företag.

Academy of Excellence ger dig nycklarna till tillväxt och framgång, framtagna i samarbete med några av landets främsta superentreprenörer och företagsledare. Sveriges främsta experter och föreläsare hjälper dig att hitta de viktigaste insikterna och konkret kunskap inom de områden som är helt avgörande för tillväxt i ditt företag eller organisation.

Under fem 4-timmarspass genomför vi tillväxtnycklarna med hög energi, inspiration och konkreta verktyg.

Tid: kl. 9.00-14.00 (program kl. 9.00-13.00) därefter avslutar vi med lunch kl. 13.00-14.00.

Pris: 20 000 kr / år

Läs mer om Academy of Excellence och om respektive föreläsare här! 

Personligt ledarskap
För att bli en stark och bra ledare behöver vi börja med oss själva. Om du inte vet vad vart du själv är och vart du vill så är det svårt att leda andra. Det är vad denna nyckeln fokuserar på. Mia Törnblom är författare, föreläsare, utbildningschef och konsult inom organisations- och teamutbildning. Hon blev utsedd till årets föreläsare 2012. 

Framgångsrikt företagande & Ledarskap. 
Här får du avgörande verktyg för att kunna leda ett växande företag i ständig förändring. Verktygen skapar strategier för fortsatt tillväxt och inspirerar och hjälper dig att leda organisationen och företaget på det sätt som krävs i de olika tillväxtfaserna. Thomas Ek, som grundade OBH Nordica och tog det från ett litet bolag till drygt 1 Mdr i omsättning leder denna nyckel.

 

Personal - & Kompetensförsörjning
Konsten att hitta och attrahera rätt människor är en utmaning och det handlar både om rekrytering och att sätta ditt företags kultur. Här får du en rad verktyg som hjälper dig att hitta rätt medarbetare för att bygga ett växande företag från insidan. Denna mycket populära nyckel leds av Svante Randlert, idag strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Work.

Försäljning & Lönsamhet
Hur skapar vi maximal lönsamhet? Här fokuserar vi på hjärnan och vetenskapliga insikter om våra beteenden och utifrån det lär vi oss strategier för att få kunden att vilja köpa. Thomas Lundqvist, håller i denna nyckel och är landets säljexpert nummer ett. Han var tidigare VD för Junibacken med flerdubblad försäljning och topp ranking på ”Sveriges bästa arbetsplats”. 
 

Digital kommunikation & affärsutveckling
Liselott Lading systemvetare som sedan 2012 är VD och delägare i Resultify som jobbar med digital marknadsföring. Hon är prisbelönt för sitt ledarskap genom organisationen Ledarna och en ofta anlitad talare i forum där digitalisering, kommunikation och mätbar marknadsföring avhandlas. 

Kalendarium 2018

1 februari
Mia Törnblom

22 mars 
Thomas Ek

17 maj 
Svante Randlert

13 september
Thomas Lundqvist 

8 november 
Liselott Lading

Jag vill gärna veta mer.