Svart_relations_logga_liten_mindre

Relation Next

Relation Next är ett exklusivt affärsnätverk för chefer och talanger under 35. Det primära uppdraget för Relation Next är att fungera som en bro mellan den yngre generationen och den mer erfarna. Genom att integrera det yngre nätverket i det redan befintliga hjälper Relation Next unga personer att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. En plats i nätverket ger dessutom möjlighet att utbyta och dela erfarenheter med personer som har liknande ambitioner och möjligheter i samma ålder.

Partnerskap
Många företag funderar idag på hur de ska göra för att attrahera den nya generationen. Genom att gå in som partner i Relation Next har du och ditt företag möjlighet att möta och lära känna morgondagens beslutsfattare. Under ett år har ni möjlighet till nära samarbete och exponering för målgruppen. 

Medlemsskap
Som medlem i Relation Next har du full tillgång till Mötesplats Relations alla event och mötesplatser. Dessutom ingår speciella aktiviteter, exklusiva bara för personer i Relation Next,
i form av frukostar, luncher och inspirationsträffar. 


2018 samarbete med Academy of Excellence

Under 2018 kommer Relation att samarbeta med Academy of Excellence. Academy of Excellence är Sveriges främsta tillväxtprogram för företag som vill växa och utvecklas. De vänder sig till dig som är chef eller företagsledare och med en ambition att växa både som individ och med din organisation eller företag. Under fem eftermiddagar har du möjlighet att lyssna på följande föreläsare. 
 

Personligt ledarskap
För att bli en stark och bra ledare behöver vi börja med oss själva. Om du inte vet vad vart du själv är och vart du vill så är det svårt att leda andra. Det är vad denna nyckeln fokuserar på. Mia Törnblom är författare, föreläsare, utbildningschef och konsult inom organisations- och teamutbildning. Hon blev utsedd till årets föreläsare 2012. 

Framgångsrikt företagande & Ledarskap. 
Här får du avgörande verktyg för att kunna leda ett växande företag i ständig förändring. Verktygen skapar strategier för fortsatt tillväxt och inspirerar och hjälper dig att leda organisationen och företaget på det sätt som krävs i de olika tillväxtfaserna. Thomas Ek, som grundade OBH Nordica och tog det från ett litet bolag till drygt 1 Mdr i omsättning leder denna nyckel.

 

Personal - & Kompetensförsörjning
Konsten att hitta och attrahera rätt människor är en utmaning och det handlar både om rekrytering och att sätta ditt företags kultur. Här får du en rad verktyg som hjälper dig att hitta rätt medarbetare för att bygga ett växande företag från insidan. Denna mycket populära nyckel leds av Svante Randlert, idag strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Work.

Försäljning & Lönsamhet
Hur skapar vi maximal lönsamhet? Här fokuserar vi på hjärnan och vetenskapliga insikter om våra beteenden och utifrån det lär vi oss strategier för att få kunden att vilja köpa. Thomas Lundqvist, håller i denna nyckel och är landets säljexpert nummer ett. Han var tidigare VD för Junibacken med flerdubblad försäljning och topp ranking på ”Sveriges bästa arbetsplats”. 
 

Digital kommunikation & affärsutveckling
Liselott Lading systemvetare som sedan 2012 är VD och delägare i Resultify som jobbar med digital marknadsföring. Hon är prisbelönt för sitt ledarskap genom organisationen Ledarna och en ofta anlitad talare i forum där digitalisering, kommunikation och mätbar marknadsföring avhandlas. 

Kalendarium

1 februari kl. 14-16
Academy of Excellence

Mia Törnblom

2 mars
Lunchträff hos Danske Bank 

22 mars kl. 14-16
Academy of Excellence

Thomas Ek

28 mars
Relationsdagen Uppsala Växer - frukostträff, plan 5

Värd EY

17 maj kl. 14-16
Academy of Excellence

Svante Randlert

13 september kl. 14-16
Academy of Excellence

Thomas Lundqvist 

8 november kl. 14-16
Academy of Excellence

Liselott Lading

13 nov
Relationsdagen Uppsala Tar Ansvar - frukostträff, plan 5

Värd EY

Jag vill gärna veta mer. 

Samarbetspartners